Cafebio Special


Kommende arrangementer:


Mandag 13. november kl. 19.00

OFF Special: RELATIONER

Vi skal længere ind. Vi skal helt ind i sindet! Kom med når OFF inviterer til en intens filmaften i selskab med – tja, mennesket. På nærmeste hold bliver vi inviteret indenfor i andre menneskers virkelighed, og præsenteres for deres tanker og ikke mindst deres relationer til hinanden. Sammen træder vi ind i situationer, hvor jorden brænder, og hvor grænser udfordres og flyttes. Forhold smuldrer og blomstrer. Vi skal til en tilsyneladende harmonisk spansk julemiddag. Være vidne til en fars ubærlige udfordring til datterens børnefødselsdag. Vi skal opleve kærlighed, der kan opstå når døden trænger sig på. Det intense daglige møde mellem kollegaer, og et overraskende sammentræf i en elevator. Filmene præsenteres af festivalleder Birgitte Weinberger. Vi glæder os!
Dette arrangement er nu totalt udsolgt.

Mandag 20. novenber kl. 21.00

KORT KORTFILMAFTEN

Kort Kortfilmaften er en filmvisning med et udvalg af de nyeste kortfilm fra Odense Filmværksted.
Aftenen byder på kortfilm, der vil sætte gang i lattermusklerne og give tårer i øjnene, da der bliver vist fem forskellige film i forskellige genrer.

Bagefter har du mulighed for at høre instruktørerne selv fortælle, hvilke tanker, der ligger bag filmene, hvordan det har været at lave dem, eller hvad du ellers kunne tænke dig at vide, når de stiller op til en Q&A.

Program:
20.30: Velkommen og billetsalg
21.00: Visningen går i gang
– “Kridtet” af Troels B. Mikkelsen, 5 min.
– “New York, Kristian Kirk” af Kristian Thuesen, 8 min.
– “Porno Leif” af Peter B. Salling, første afsnit 8 min.
– “Auror Files: Death eater Hunt” af Jonas Kyed, 13 min.
– “Sé, hvilken klovn” af Jacob Pilgaard, 26 min.
22.00: Q&A med instruktørerne
22.30: Tak for i aften


Lørdag 25. oktober kl. 15.00

FILM & UDSTILLING:  Lars von Trier

Bliv klogere på Lars von Trier og hans fascinerende filmunivers.

Lars von Trier har fornyet den kunstneriske filmscene med sin kontroversielle fortællestil, og udvidet vores kendskab til eksistentielle temaer som liv og død, seksualitet og undergang – alt sammen iscenesat i hypnotisk smukke billeder.

Brandts – Museum for kunst & visuel kultur er aktuel med den omfattende udstilling Lars von Trier – det gode med det onde. Udstillingen inviterer os tæt på en af vor tids mest betydningsfulde filmskabere og løfter sløret for hans kunstneriske skabelsesproces.

Denne lørdag får du muligheden for at se eller gense Breaking the waves i biografen. Filmen er en del af Triers Guldhjertetrilogi, der desuden omfatter Idioterne og Dancer in the dark.

Vi starter på Brandts – Museum for kunst & visuel kultur til en omvisning i udstillingen. Herefter går vi til Cafébiografen, hvor vi ser filmen Breaking the waves efter en introduktion af filmskribent Caspar Vang.

Program
kl. 15-16: Omvisning i udstillingen Lars von Trier: Det gode med det onde (Brandts)
kl. 16.00-16.30: Introduktion til filmen v/ Caspar Vang (Cafébio)
kl. 16.30: Filmvisning Breaking the waves (2t 39m)

Pris kun 150,-