Cafebio Special


Kommende arrangementer:


Mandag 29. januar kl. 19.00:

OFF Special: Hvem vinder Robert-prisen?

Mandag d. 29. januar kl. 19-21 i Cafe Biografen – Billetpris 50 kr.

Se eller gense kortfilmsperler fra sommerens festival i Odense, der lige nu er med i opløbet om den prestigefyldte Robert for Bedste Danske Kortfilm.

Hvert år hylder Danmarks Filmakademi dansk film, og de fantastiske kortfilm bliver selvfølgelig ikke forbigået. Prisuddelingen i februar er Danmarks svar på The Oscars, hvor der uddeles den prestigefyldte Robert-statuette. OFF Special præsenterer tre af de fem nominerede film som optakt til festen. Vi skal se Aske Bangs Silent Nights, Lille Danser af Nils Holst-Jensen og Halvmand af Frederik Louis Hviid

For at blive indstillet til en Robert for Bedste Danske Kortfilm, skal man altså først udtages til konkurrencen på OFF. Ud fra de konkurrerende film udvælger Danmarks Filmakademi 10 shortlistede film. Ud fra disse film vælger akademiets medlemmer så de fem nominerede, som offentliggøres lørdag på festivalen til OFF Awards. Det er en lang og kringlet vej til prisuddelingen, og de heldige film, der slipper gennem nåle øjet fortjener i den grad, at blive hyldet.

Vi er super glade for samarbejdet med Danmarks Filmakademi, og glæder os til endnu af aften på Cafe biografen med fantastisk kortfilmfilm i det bedste selskab.

Aftenens film:

Silent Nights – af Aske Bang (30 min)

Lille Danser – af Nils Holst-Jensen (30 min)

Halvmand – af Frederik Louis Hviid (30 min)

Andre nominerede:

Fædreland – af Ulaa Salim

Abu Adnan – af Sylvia Le Fanu

 

Robertprisen finder sted søndag d. 4. februar i København. For yderligere info: https://filmakademiet.dk/robert-prisen/